Επιστροφές Εντός Ελλάδος

Τρόπος αποστολής

Ετοιμάζετε το δέμα σας και εσωκλείετε μέσα σε αυτό το συμπληρωμένο έντυπο επιστροφής και την απόδειξη.

Με ΕΛΤΑ Κούριερ:

Πηγαίνετε το δέμα στο πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ Κούριερ και ζητήστε να αποσταλεί με χρέωση αποστολέα, πίσω στην εταιρεία μας.
– Σε περίπτωση που επιθυμείτε αντικατάσταση το κόστος αποστολής της αντικατάστασης σας είναι στα 3.90€ και χρεώνεται στην αντικαταβολή μόλις παραλάβετε το δέμα σας.
– Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων το κόστος των μεταφορικών 3.90€ θα αφαιρεθεί από την επιστροφή που θα πραγματοποιηθεί στο λογαριασμό σας.
– Σε περίπτωση που παραλάβετε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν η διαδικασία αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων θα πραγματοποιηθεί χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Με Courier Center:

Πηγαίνετε το δέμα στο πλησιέστερο κατάστημα Courier Center και ζητήστε να αποσταλεί με χρέωση αποστολέα, πίσω στην εταιρεία μας.
– Σε περίπτωση που επιθυμείτε αντικατάσταση το κόστος αποστολής της αντικατάστασης σας είναι στα 5.00€ και χρεώνεται στην αντικαταβολή μόλις παραλάβετε το δέμα σας.
– Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων το κόστος των μεταφορικών 5.00€ θα αφαιρεθεί από την επιστροφή που θα πραγματοποιηθεί στο λογαριασμό σας.
– Σε περίπτωση που παραλάβετε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν η διαδικασία αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων θα πραγματοποιηθεί χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

  • Για επιστροφές εντός δήμου Χαλκηδόνος, δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής επιστροφής προϊόντος. (Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας)

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά  για την πορεία της.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 10 ημερών από την παραλαβή του και η διαδικασία αλλαγής συνήθως διαρκεί 2-5 ημέρες από την παραλαβή.

Χρήσιμες πληροφορίες

Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται αφόρετα, με συνημμένες όλες τις ετικέτες και σε κατάσταση πώλησης σε διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Κατά την προσπάθεια δοκιμής των ενδυμάτων, βεβαιωθείτε ότι δεν έρχονται σε επαφή με κάτι που μπορεί να αφήσει κάποιο σημάδι ή μυρωδιά, για παράδειγμα αρώματα, αποσμητικά, καπνός κλπ. Δεν θα είμαστε σε θέση να δεχτούμε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος στο οποίο θα υπάρχουν στοιχεία που δηλώνουν ότι αυτές οι οδηγίες δεν έχουν τηρηθεί.

Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, τα χρήματα θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σας σε διάστημα 7-10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της επιστροφής από εμάς. Συνιστούμε για δική σας διευκόλυνση, ώστε να μην υπάρχουν επιπλέον κρατήσεις από την τράπεζα, ο λογαριασμός που δίνετε να ανήκει σε τράπεζα EΘΝΙΚΗ. Το ποσό που θα επιστραφεί στο λογαριασμό σας αφορά αποκλειστικά την αξία του προϊόντος και όχι των μεταφορικών. Το ποσό των μεταφορικών ή οποιονδήποτε άλλων υπηρεσιών που έχει πληρωθεί για την εξυπηρέτηση της αποστολής δεν επιστρέφεται.

Αντικατάσταση ή αλλαγή του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχει διαθεσιμότητα στο ζητούμενο προϊόν. Αν το προϊόν που θέλετε δεν υπάρχει, το τμήμα εξυπηρέτησης του e-shop θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προσφέρει επιπλέον επιλογές.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλώ καλέστε μας στο +30 23910 53916 ή στο 6985 666 530 ή στείλτε μας e-mail στο oliola.koufalia@gmail.com

Για επιστροφές από το εξωτερικό

Oι επιστροφές πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με την υπηρεσία συστημένου δέματος του ταχυδρομείου.

Μέσα στο δέμα πρέπει να περιλαμβάνεται και το έντυπο επιστροφής προϊόντων στο οποίο θα  αναφέρεται ο λόγος  της επιστροφής και η απόδειξη. Η εταιρεία δεν παρέχει προπληρωμένα έντυπα επιστροφής, έτσι όταν κάνετε επιστροφή ενός προϊόντος είναι δική σας ευθύνη να φτάσει σε εμάς με ασφάλεια.  Σας συνιστούμε όταν κάνετε επιστροφές  με το ταχυδρομείο να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία των συστημένων επιστολών ή όποια υπηρεσία θεωρείτε πως εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων. Παρακαλούμε κρατήστε ασφαλή όλες τις αποδείξεις των ταχυδρομικών τελών μέχρι να λάβετε την επιστροφή χρημάτων από την εταιρία μας.

 

Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το www.oliola.gr πρέπει να επιστρέφονται μόνο στο κατάστημα των ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ. Προϊόντα που αγοράστηκαν από καταστήματα μας θα επιστρέφονται στο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκαν. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την ευθύνη για οποιαδήποτε αντικείμενα που δεν έχουν αγοραστεί από αυτήν την ιστοσελίδα.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων με την επιστροφή του προϊόντος , τα χρήματα σας θα κατατεθούν στο λογαριασμό που έχετε δηλώσει 10-12 περίπου εργάσιμες  μέρες μετά την παραλαβή της επιστροφής σας από την εταιρία μας. Το ποσό που θα επιστραφεί στο λογαριασμό σας αφορά αποκλειστικά την αξία του προϊόντος και όχι των μεταφορικών. Το ποσό των μεταφορικών ή οποιονδήποτε άλλων υπηρεσιών που έχει πληρωθεί για την εξυπηρέτηση της αποστολής δεν επιστρέφεται. Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ημερομηνία κατάθεσης στο λογαριασμό σας παρακαλώ καλέστε μας στο 23910 53916 ή 6985 666 530 Δευτέρα με Παρασκευή 9:30-13:30.

Αντικατάσταση

Μπορούμε να σας αντικαταστήσουμε ένα προϊόν για διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα  ή με άλλο διαφορετικό είδος. Εάν δεν υπάρχει απόθεμα στο μέγεθος που χρειάζεστε, θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων, σε αυτή τη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Ελαττωματικό/Λάθος Είδος

Πριν από κάθε αποστολή πραγματοποιείται έλεγχος υψηλών προδιαγραφών ώστε να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα που φτάνουν στα χέρια των πελατών βρίσκονται σε άριστη ποιοτικά κατάσταση. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, παρακαλείστε να συμπληρώσετε αναλυτικά το Έντυπο Επιστροφής, το οποίο βρίσκεται μέσα στην συσκευασία, πριν το επιστρέψετε σε εμάς. Έχετε 10  ημέρες από την ημέρα παραλαβής να το επιστρέψετε πίσω. Οι εναλλακτικές που σας προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

 

  1. Αντικατάσταση*. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν που μας επιστρέψατε (ίδιος κωδικός).
  2. Επιστροφή των χρημάτων΄.

 

Πολιτική  αλλαγών κατά την εκπτωτική περίοδο.

Τα προϊόντα που αγοράστηκαν έως και 10 μέρες πριν την έναρξη της εκπτωτικής περιόδου ,μπορούν να αλλαχθούν με διαφορετικά προϊόντα  κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων. Το ποσό της απόδειξης του  επιστρεφόμενου προϊόντος  αφαιρείται από το συνολικό ποσό της νέας παραγγελίας αντικατάστασης. Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα που αγοράστηκαν κατά την διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου, μπορούν να αλλαχθούν με διαφορετικά προϊόντα σε διάστημα 10 ημερών από την αγορά τους. Το ποσό της απόδειξης του επιστρεφόμενου εκπτωτικού προϊόντος αφαιρείται από το συνολικό ποσό της απόδειξης της νέας παραγγελίας.

Αλλαγές σε νούμερο και χρώμα του ίδιου προϊόντος  που αγοράστηκε πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια της εκπτωτική περίοδο γίνονται κανονικά με την ίδια απόδειξη.

 

*Σημειώσεις:

 

  1. Περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντας σας την εναλλακτική 2.
  2. Η παρούσα πολιτική αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο σε online αγορές. Τα φυσικά καταστήματα ακολουθούν διαφορετική πολιτική επιστροφών για πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο +30 23910 53916,6985 666 530

Διεύθυνση Επιστροφής
Οli Ola

Eθνικης Αντίστασης 64-Κουφαλια Θεσσαλονίκης

Τ.Κ. 57100

ΕΛΛΑΔΑ

 

Έντυπο Επιστροφής