Πολιτική Αποστολών

Αν η παραγγελία σας γίνει μέχρι τη 13:00 (ώρα Ελλάδας), από Δευτέρα έως Σάββατο τότε θα επεξεργαστεί από εμάς την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες πέραν αυτής της ώρας  επεξεργάζονται  την επομένη.

Εάν δεν θέλετε πλέον το προϊόν ,θα χρειαστεί να το στείλετε πίσω ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας. Για να αποφύγετε αυτή τη διαδικασία μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα  23910 53916 ή στο 6985 666 530 ή να στείλετε e-mail με αίτημα ακύρωσης, ΠΡΙΝ γίνει η προώθηση της παραγγελίας από εμάς.

Όταν το προϊόν  φτάσει στην διεύθυνση παραλαβής, τότε θα ζητηθεί υπογραφή παραλήπτη  προκειμένου να παραδοθεί. Αν το προϊόν φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η μεταφορική εταιρεία θα αφήσει ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό τους.

Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος  είναι 10 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στο κατάστημα μας. Όταν το προϊόν επιστραφεί σ’ εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις εναλλακτικές που σας προσφέρουμε.
Θα θέλαμε να σας προτείνουμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, αν είστε εργαζόμενοι και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει το προϊόν στο σπίτι σας, να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, ώρες που πιθανότατα θα απουσιάζετε από την κατοικία σας.

Κόστος αποστολής

  1. Elta Courier 4.10€
  2. Courier Center 5.00€
  3. ΔΩΡΕΑΝ εφόσον είστε κάτοικος της περιοχής του Δ. Χαλκηδόνος
  4. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€
    (*δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής)